Субота, 19.08.2017, 06:38
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Як вибрати якісний мед | Реєстрація | Вхід
0669755783 
Ігор Володимирович

МЕНЮ САЙТУ
ФОРМА ВХОДУ
КРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ ДНЯ

Супозиторії для лікування простатиту, геморою та жіночих хвороб 
80 грн./упаковка


Віск 


Високоякісний, жовтий, очищений віск з забрусу
 90 грн./упаковка 300 г.
ПОШУК НА САЙТІ
МИ РЕАЛІЗУЄМО

 

КОНТАКТИ

НАШІ САЙТИ

 



 


СТАТИСТИКА САЙТУ


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

МЕДОВА

ПОЛТАВЩИНА

Поради щодо вибору якісного меду


  1. Купуйте мед у продавців, які викликають довіру, порядні у розмові та охайні у торгівлі.
  2. Більшість сортів меду кристалізуються через 2-4 тижні після відкачування. Купити рідкий мед можливо тільки зразу після відкачування, а тому реалізація "свіжого" рідкого меду пізно восени, взимку та весною є обманом - це топлений кристалізований мед. Виключенням є рідкісний чистий акацієвий мед, який не сідає протягом 1-2-х років.
  3. Водність дозрівшого меду повинна бути не більшою 18-20 %. При цьому він повинен "тягтися" - стікати з високо піднятої ложки тонкою ниткою, яка довго не переривається.
  4. Якість натурального меду можна перевірити втираючи його у шкіру зворотньої частини долоні. Через деякий час він повинен всмоктатися шкірою майже повністю.
  5. У тарі з якої наливають мед на стінках повинні бути дрібні крупинки воску. Якщо стінки чисті - це кристалізований мед, який піддався розтоплюванню.
  6. Ознака, яку не можна нічим підробити - це аромат меду. Свіжий натуральний мед пахне навколо продавця на певній відстані. Досвідчені покупці ніколи не пробують на смак мед - вони його нюхають.
  7. Більшість сортів меду при куштуванні "деруть" у горлі, але це не основна ознака - багато сортів меду, наприклад акацієвий, мають ніжний, м'який смак без гірчинки.
  8. На ярмарку чи ринку при великій пропозиції купіть у різних продавців кілька невеликих порцій, прийдіть додому та у спокійній обстановці розпробуйте мед вприкуску з печивом, чаєм чи молоком, дайте розпробувати іншим членам сім'ї. Сорт меду, який сподобався, можна купувати у більшій кількості.
  9. Як відомо у пасічників не буває десяти сортів меду різного кольору. Як підказує досвід, у бджолярів-виробників буває не більше 2-4 різних сортів меду.
  10. Ніколи не нагрівайте мед для переводу його з кристалічного у рідкий стан. При температурі білше 40 град. С відбувається руйнація білків та ферментів у меду.

Купити якісний мед у нас.

Поділитися з друзями:


Медова Полтавщина - мед, віск, прополіс, пилок, воскові свічки, медовуха © 2017