Підмор бджолиний | подмор пчелиный

Купити підмор бджіл сухий, фасований

Вага: 5 грам (орієнтовний об'єм - близько 2-х столових ложок). Дата заготівлі: 2018 рік. Фасування перед відправкою у поліетиленові пакетики.

Ціна: 30 грн.

 

 

Лікувальні властивості, застосування бджолиного підмору

Підмор бджолиний — це тільця бджіл, що померли природно, відповідно до бджолиного віку. Підмор бджолиний заготовляється на пасіці весною. Зібрану сировину очищають, висушують та зберігають у герметичній тарі до фасування. Основною діючою речовиною бджолиного підмору є хітин. Але й інші складові тіла бджоли мають свої властивості. Купити бджолиний підмор можна на нашому сайті по вигідній ціні.

Тіло бджоли містить в собі всі корисні речовини, що входять до складу меду, пилку, прополісу, воску, маточного молочка. Кожен з цих компонентів наділений лікувальними властивостями.

  1. Хітиновий покрив, що включає такі цінні речовини, як гепарин і гепариноїди, стабілізує артеріальний тиск, покращує кровообіг і стан судин, лікує захворювання серця, нирок і печінки.
  2. Бджолина отрута (апітоксин), яким багатий підмор бджіл, підвищує рівень гемоглобіну в крові, зменшує згортання крові, знижує артеріальний тиск і підвищує тонус організму.
  3. Бджолиний жир (жирове тіло). За словами вчених і лікарів, він здатний дати фору риб'ячому жиру, відомому своїм потужним лікувальним складом. Жирове тіло бджіл містить повний набір поліненасичених жирних кислот, завдяки чому легко засвоюється, стабілізує рівень цукру в крові і знижує ризик серцево-судинних захворювань.
  4. Харчові волокна в тілі бджоли покращують діяльність шлунково-кишкового тракту, очищають організм від токсинів і шкідливих сполук.
  5. Підмор відновлює біологічну рівновагу організму шляхом очищення і регуляції обмінних процесів, підвищує опірність організму до несприятливих зовнішніх впливів. Антиоксидантні властивості підмору дозволяють застосовувати його для нейтралізації токсичних сполук, запобігання мутацій на клітинному рівні, уповільнення процесів старіння організму

Крім цих властивостей, підмор бджолиний запобігає атеросклерозу, зміцнює стінки судин, знімає неприємні відчуття в ділянці серця. Він очищає кишечник, нормалізує його мікрофлору, регулює кислотність шлункового соку, має противиразкову дію. Крім того, його використовують при лікуванні маститу і панариціїв, при суглобових болях, аденомі передміхурової залози, імпотенції і фригідності.  

Препарати з сухого бджолиного підмору - це водні настої та спиртні настойки. Також підмор бджолиний використовують для виготовлення мазей. Зберігають висушений підмор у герметичній тарі у темному місці не більше 2-х років.