Головна » Статті » Застосування продуктів бджільництва |
В категорії матеріалів: 37 Показано матеріалів: 11-20 |
Сторінки: « 1 2 3 4 » |
Сортувати по: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам
Мед бджолиний має найважливіший показник якості - діастазу, фермент, який бджоли додають під час дозрівнання меду. Що таке діастаза, скільки її повинно бути у меду - відповідь на ці та інші питання Ви можете знайти у цій статті. |
Навіщо ж потрібно їсти мед? Відповідь на це питання можна знайти у цій статті. Деякі властивості меду, які повинні зацікавити будь-кого. |
Інстукція по застосуванню настоянки бджолиного підмору. Настоянка підмору бджіл містить велику кількість речовин, які благотворно впливають на оздоровлення організму та підвищення імунітету. |
Забрус - це зрізані смужкою верхні воскові кришечки запечатаних медових стільників. Запечатуючи стільники, бджоли використовують особливу речовину, до якого входять секрет воскових і слинних залоз бджіл, прополіс і квітковий пилок, тому забрус - це цілий букет з бджолопродуктів, незвичайний природний конгломерат біологічно активних речовин. |
Стаття про види меду та його основні характеристики, які обумовлюють якість: зрілість, водність, в'язкість, кристалізацію, діастазне число. |
Питний мед не тільки хмільний, але й цілющий напій. Ще з давніх давен медові вина використовували для лікування душі і тіла, як еліксир довголіття. |
Прополісні свічки (супозиторії) - надзвичайно ефективний лікувальний засіб від багатьох чоловічих та жіночих хвороб, який не викликає побічних явищ та доступний будь-кому. |
Хімічний склад прополісу, та його бактерицидні якості. |
Технології та способи виготовлення воскових свічок в домашніх умовах. Характеристики складових для виготовлення свічок: воску, гніту. |
Стаття про питний мед, як старовинний хмільний напій. Описується характеристика, властивості медовухи. Розповідається про технологію виготовлення медового вина у давні часи. |